Haaruitvaloplossingen Zie de Comb-over?

Eerlijke en onafhankelijk consulten door Hans J. Diks

Zo Kun Je Jouw Haaruitval Oplossen

Haaruitval is natuurlijk een serieus probleem, maar soms zie je dat de oplossingen net zo opvallend zijn als het probleem zelf. Neem bijvoorbeeld de welbekende comb-over. Vroeger zag je mannen vaak proberen hun dunner wordende lokken te bedekken door het resterende haar strategisch over het hoofd te draperen.


Zie hier meer voorbeelden

Wat is een Comb-over?

Een icoon op dit gebied is Bobby Charlton, de beroemde Engelse voetballer. Zijn kapsel is minstens zo legendarisch als zijn voetbalprestaties. Bobby koos ervoor om zijn dunner wordende haar over zijn hoofd te kammen, een methode die destijds misschien praktisch leek, maar nu vooral met een glimlach wordt bekeken. Je kunt je voorstellen hoe hij altijd zo over het veld liep dat de wind van links tegen zijn hoofd kwam. Hoeveel ballen hij daardoor niet gezien moet hebben, laten we in het midden.


Op deze manier werd Bobby Charlton op twee fronten beroemd:


  • Hij was een grandioze voetballer: Zijn naam blijft synoniem met voetbal van wereldklasse.
  • Hij had een beroemde haardracht: Zijn comb-over werd een stijl op zich – of je het nu mooi vond of niet.

Conclusie

Dus ja, er zijn manieren om je haaruitval op te lossen, maar sommige methoden kunnen misschien beter in de geschiedenisboeken blijven. Als je toch besluit om iets te doen aan je dunner wordende haardos, zorg er dan voor dat het niet alleen praktisch is, maar ook een beetje stijlvol.

Hairbusters (print-boek met gratis e-boek)

 19,95

Hairbusters ontkracht de mythes over haaruitval. Het waarschuwt je voor de gevaren en beoordeelt de effectiviteit van methoden die je op het internet vindt.

Categorie:

Hairbusters (e-boek)

 9,95

Hairbusters ontkracht de mythes over haaruitval. Het waarschuwt je voor de gevaren en beoordeelt de effectiviteit van methoden die je op het internet vindt.

Categorie:
Share the Post:

Related Posts

0
YOUR CART
  • No products in the cart.